Contact

De Zuidwester
Ohmstraat 2
2014 EB Haarlem
023 5442424
info@zuidwester.com

Nieuwsbrief

Beste ouder(s), verzorger(s),

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij de showroom van onze meubelleverancier. Dit schooljaar krijgen de groepen 3 t/m 8 nieuw meubilair. Ook  de ruimtes op de gangen willen we hierbij meenemen. We houden u op de hoogte.

Momenteel is de school echter in beslag genomen door Ozosnel. De stal van Ozosnel staat namelijk bij ons op school. Dat vinden we natuurlijk heel gezellig, maar gisteren heeft Ozosnel er wel een beetje een troep van gemaakt. Er lag een heel spoor van zaagsel.

Verder hebben we een mooie nieuwe kast gekregen in onze hal. Hierdoor hebben we opbergruimte en een mooie plek om de keramiekwerkjes van de kinderen in te zetten. Marlon en Johan, bedankt voor het meedenken en het maken van de kast!

Tot slot nog een bericht over de terugkeer van juf Natascha. Het bleek dat er geen goede match was met haar nieuwe school. Daarom is ze nu teruggekomen bij ons op school. Dus als u haar ziet lopen weet u hoe het zit. We vinden het natuurlijk heel gezellig dat Natascha weer bij ons terug is (en Natascha ook).

We wensen jullie een fijn weekend en we duimen tijdens de persconferentie!

Hartelijke groeten,

Sharon Rijnbeek (adjunct directeur)
Femke Nijbroek (directeur)