Contact

De Zuidwester
Ohmstraat 2
2014 EB Haarlem
023 5442424
info@zuidwester.com

Nieuwsbrief

Beste ouder(s), verzorger(s),

Dinsdag is ons nieuwe logo ook op de buitenmuur van school gehangen. Tegelijkertijd zijn alle borden rondom school aangepast. We zijn erg blij met het resultaatik hoop u ook! 

Afgelopen maandag hebben we een studiedag gehad. Alles ging via Teams, zodat we coronaproof aan de slag konden. De kleuterbouw is in de ochtend verdergegaan met de methode Knappe Kleuters. Zo leren we kinderen met een onderwijsvoorsprong beter te herkennen en ze het juiste aanbod te geven. De groepen 3 tot en met 8 zijn in onze nieuwe rekenmethode gedoken met behulp van een deskundige vanuit de uitgever. Zo leerden we welke mogelijkheden er binnen de methode zijn om kinderen de hulp te geven die ze nodig hebben. In de middag heeft het hele team zich verdiept in Gynzy. We gebruiken Gynzy op onze digiborden. Via Gynzy kan je op het bord schrijven, maar ook filmpjes laten zien, groepjes maken, energizers doen, handige tools inzetten en je lessen voorbereiden. 

Ondanks alle perikelen rondom corona blijft het belangrijk om niet alleen aan alle noodoplossingen te denken, maar ook bezig te blijven met de onderwijsinhoud. Daar zijn we met de studiedag goed in geslaagd.  

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat de bezetting bij vlagen een ontzettende uitdaging is vanwege COVID19. Ik wil jullie bedanken voor al jullie begrip, ondersteuning en de lieve woorden die we krijgen. 

Met hartelijke groet,

Femke Nijbroek