Contact

De Zuidwester
Ohmstraat 2
2014 EB Haarlem
023 5442424
info@zuidwester.com

Nieuwsbrief

Beste ouder(s), verzorger(s),

Hoewel het weer anders doet denken, is de lente begonnen en starten we het laatste stuk van het schooljaar.

Helaas is het nog niet verantwoord om het kamp Naaldenveld door te laten gaan. Maar de kampcommissie zit niet bij de pakken neer! We gaan in de week van het Naaldenveld nét doen of we niet op school zijn maar op kamp. Dat betekent dat er gedurende de week allemaal ‘kampactiviteiten’ zullen plaatsvinden in en rondom school. Later zult u er meer over horen. We hebben er nu al zin in! Als u het leuk vindt om (binnen de coronarichtlijnen) mee te helpen bij dit alternatieve kamp, dan kunt u zich daar te zijner tijd bij de leerkracht van uw kinderen of via de OV voor opgeven.

We zijn sowieso lekker aan het omdenken. De Koningsspelen zijn nu ook in een andere vorm gegoten en zullen in en rondom school plaatsvinden. Verderop in de nieuwsbrief leest u er meer over.

En de slagwerklessen voor de hele school, mede mogelijk gemaakt door de OV, waren ook een groot succes!

Dan nog even een huishoudelijke mededeling. Als uw kind met de fiets naar school komt, laat de fiets dan in een fietsenrek plaatsen en niet langs het hek. De stoep is al smal, en met al die fietsen langs het hek kan er geen wandelwagen meer langs. Alvast bedankt!

Sharon Rijnbeek en Femke Nijbroek