De Zuidwester
Ohmstraat 2
2014 EB Haarlem
023 5442424
info@zuidwester.com

Volg ons op Instagram!

Leerlingenraad De Zuidwester

Wilt u de bijdragen van de leerlingenraad van De Zuidwester in de nieuwsbrieven teruglezen? Klik dan hier!

Wilt u meer lezen over de leerlingenraad van De Zuidwester? Klik dan hier!

Herre

Hoi, ik heet Herre en ik ben 8 jaar. Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik de school leuker wil maken. Mijn hobby is voetballen en thuis knutsel ik graag.

Nora

Ik heet Nora, ben 8 jaar en zit in groep 5B. Ik hou ervan om met mensen samen te werken. Ik wil graag in de leerlingenraad omdat ik vind dat ik goeie ideeën heb. Ik heb twee cavia’s.

.

Tijn

Hoi, ik heet Tijn en ik ben 9 jaar en mijn hobby’s zijn tekenen en voetbal. Ik zit zelf ook op voetbal bij Alliance, want mijn opa voetbalde vroeger bij Ajax en ik probeer hem op te volgen. Ik ben op mijn 4de begonnen en ik heb al 8 prijzen gewonnen ik zit nu in de 11-3. In de leerlingenraad wil ik graag zorgen dat er minder hard gereden wordt rond de school. En ik wil dat er goede spelregels afgesproken worden met het buitenspelen.

Oscar

Ik ben Oscar en ik zit op voetbal en judo. Ik wil later profvoetballer worden. Ik vind het leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik leuke uitstapjes wil regelen en de school beter wil maken. Ik vind het ook leuk om mensen te leren kennen.

Bo

Ik ben Bo en ik zit in groep 7B en ben 10 jaar oud. Mijn hobby’s zijn dansen, hockey, tekenen en schaatsen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te bedenken voor de school en dingen die de kinderen anders willen. Ik vind het leuk om uitdagingen aan te gaan en om ergens over te puzzelen. Daarom wilde ik graag in de leerlingenraad.

Mia

Ik ben Mia en ik ben een van de leerlingen die in de leerlingenraad zit. Ik wilde graag in de leerlingenraad omdat ik iets wil doen voor én met andere kinderen, iets bedenken voor de school. Verder zit ik op voetbal en dansen en ik vind het ook superleuk om met mijn vrienden te spelen. Dingen die ik leuk vind om te doen zijn zwemmen, fietsen, skiën, schaatsen en nog veel meer. Maar vooral bewegen want ik kan echt niet goed stilzitten. Mijn lievelingskleur is blauw en mijn lievelingseten is sushi. Mijn lievelingsdieren zijn honden, tijgers en schildpadden, maar eigenlijk zijn alle dieren mijn lievelingsdieren. Ik hou heel erg veel van reizen en vooral verre reizen waar je met het vliegtuig heen moet.

.

 

Anna

Hoi ik ben Anna, ik ben 11 jaar oud. En ik zit in groep 8A en ik hou superveel van dansen omdat ik dan lekker mijn energie kwijt kan. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik dan kan bewijzen dat ik een serieuze en een grappige kant heb. Ook zit ik in de leerlingenraad omdat ik graag de school wil helpen.

 

Xavi

Ik ben Xavi Martens, ik ben 11 jaar en word in november alweer 12. Ik zit op voetbal en ik ben altijd heel erg fanatiek op het veld maar ook er naast. Ik ben namelijk een hele grote fan van Feyenoord. Ik wou graag in de leerlingenraad omdat ik nu in groep 8 zit en ik wil dat iedereen die na ons in groep 8 komt of alle andere klassen fijne jaren hebben. Ik hoop daar een steentje aan bij te dragen.

 

 

Meer weten over de leerlingenraad?