Verkeerscommissie OBS De Zuidwester

Verkeersroute
We proberen samen een veilige schoolomgeving te creëren voor de kinderen. Breng uw kind(eren) daarom zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar school. Ook als het regent, is het gezellig onder moeders/vaders paraplu!
Moet u toch met de auto, parkeer dan op ruime afstand van de toegang tot het schoolplein om uw kind(eren) uit of in te laten stappen. In geen geval is het toegestaan om op de oversteekplek voor het schoolplein te stoppen, omdat hierdoor gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Vermijd op spitsuren met de auto de route via de smalle Thomsonlaan en rijd a.u.b. via de Lorentzkade.


Klaarovers Pijlslaan
Bij het zebrapad over de drukke Pijlslaan staan 's ochtends van 08:10 tot 08:30 uur klaarovers.

U kunt hen benaderen bij vragen en opmerkingen over de verkeerssituatie rondom school en de oversteekplaats op de Pijlslaan. Via de mail kan ook: Yvonne Sebel  (yssebel@hotmail.com)

       

Mocht u andere vragen en/of opmerkingen hebben die niet met de klaarovers besproken kunnen worden? Neem dan contact op met info@zuidwester.com.


Wilt u meehelpen kinderen en ouders veilig over te laten steken? De ploeg heeft dringend versterking nodig! Ook als u om de week wilt staan is dat mogelijk. Meld u aan via: info@zuidwester.com